Vår stilige Thor söker sitt evighetshem!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Då septembers månadshund Ronia fått sitt hem är det nu stilige Thor som får ta över rampljuset. Han är precis som Ronia höftledsopererad och skulle må oerhört gott åt att få byta tillvaron mot en gynnsammare miljö. Han är i sin rehabiliteringsfas där han långsamt får arbeta med att bygga upp muskulatur och styrka igen. I framtiden kommer han inte att ha några men av sin operation men han får givetvis inte överansträngas. Thor är en kille som fångar ögat och hjärtat – han är en fantastiskt vänlig och glad grabb som har så mycket att erbjuda sitt nya hem – en trogen kamrat på livets alla stigar. Kan Du öppna din dörr för denne vackre kille så att han får komma in i värmen före de isande vintervindarna sätter in kring Cernavoda?

Läs mera om Thor HÄR.

Intresseanmälan finner Du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: