NY ANKOMSTPLATS – STOCKHOLM MED OMNEJD!

Vi söker nu en ny ankomstplats för våra vägtransporter direkt från hägnet i Rumänien. Är det någon här som i området kring Stockholm har en gård, lugnt beläget företag eller annan lämplig anläggning? Har du släktingar / bekanta som har? De hämtande nya ägarna behöver plats att kunna parkera sina bilar och är området inhägnat vore det fantastiskt bra för allas trygghet. Ankomsterna sker oftast de tidiga morgontimmarna och vi räknar med två datum under resterande månader 2022. Dessa tillfällen är höjdpunkterna i hela vår verksamhet – de tillfällen då hundarna får möta sina nya ägare och det nya livet startar.
Hjälp oss finna en bra ankomstplats. Vänligen maila intressehundhjalpen@gmail.com.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d