Vår allra finaste Ronia söker sitt evighetshem!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Unga Ronia är en väldigt vacker tjej som med sin charmiga personlighet har fångat personalens hjärtan. Hon är nu vår månadshund för september månad och är också en av de hundar som har det största behovet av att få lämna hägnet för en lite lugnare miljö. Hon har opererats för dubbelsidig höftledsdysplasi – och är ännu i rehabiliteringsfasen – något som inte gynnas av miljön i hägnet och den stora mängden hundar där. Vad Ronia behöver är någon som ägnar sig just åt henne och de stärkande promenader som så viktiga. Hon kommer inte att ha några framtida men av sina operationer annat än att hon inte får ansträngas. Ett härligt hundliv med spännande promenader i skog och mark samt lek och mys hemmavid står på önskelistan för denna goa och kärleksfulla unga tik.

Även i södra Rumänien blir det vinter – och den är tidvis isande KALL med många minusgrader. Ronia behöver få komma in i värmen och bli omhuldad och bortskämd. Vem öppnar sin dörr för denna ljuva flicka? Du får en trogen vän för livet!

Läs mera om Ronia HÄR

Intresseanmälan finner Du HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d