En ”annorlunda” hund behöver snabb hjälp!

Hundhjälpen försöker nu hjälpa en mellanstor hane som har ett svårt liv där han aldrig kan utvecklas. Han har svårt relatera till människor och andra hundar och behöver en ny tillvaro där han får i mångt och mycket rå sig själv. Han behöver tillgång till rymlig, rymningssäker stängslad utevistelse dit han kan gå in och ut själv – alt en rymlig och rymningssäker hundgård med uppvärmd koja där han ändå har uppsikt över vad som sker runtomkring. Inga krav på hunden utan han får helt enkelt bara existera och så småningom inse att det kan vara kul att föra diskussioner med en snäll människa – och förhoppningsvis därifrån bygga en relation – vägen till ett bra hundliv.

Detta gäller:

Boende på landsbygden

Bara vuxna i hemmet

Finns hund måste den vara medelstor / stor, trygg och lugn

Inga katter

Inga krav – nu är det start från NOLL som gäller!

Du är inte den vanlige hundägaren utan utrustad med tålamod och empati i överflöd. Du ger inte upp.

Kan du hjälpa? Maila intressehundhjalpen@gmail.com


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d