I augusti är de två – våra månadshundar!

INGEN av grabbarna har ett väntande hem ännu – vem ställer upp och hjälper?

Denna månad låter vi strålkastaren lysa på vackra bröderna Lord och Lofu – två fantastiska killar som vi inte förstår varför ingen upptäckt. De har egentligen allt man kan önska hos en kamrat – stiliga grabbar där båda är glada, lekfulla, busiga och väldigt tillgivna sina skötare. De kommer att bli fantastiska vänner på livets alla stigar – och rena myspropparna i soffan när kvällsmörkret faller. Både Lord och Lofu är pigga grabbar som önskar sig aktiva hem där de får väldigt mycket uppmärksamhet och där friluftsliv står högt på agendan. Äventyr, vandringar i nya marker, tid att upptäcka nya spännande dofter – varför inte! Kura ihop dig i soffan i höstrusket tillsammans med din lurviga kamrat – efter en promenad där lövhögar och stenar undersökts av en ivrig hundnos.

Båda grabbarna söker individuellt sitt evighetshem och de kan även vara aktuella för jourhemsvistelse – de behöver få sin resa nu! Kan du öppna din dörr för en av dessa fantastiska hundar – och ta in mer glädje i ditt liv?

Läs mera om Lord HÄR.

Läs mera om Lofu HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.

Information om att vara jourhem finns HÄR


.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d