Sex vackra själar söker jourhem i september – DIN hjälp behövs!

Det finns vid varje tillfälle hundar i hägnet med särskilda behov som gör att de behöver få lämna och fortsätta sina liv i en mer gynnsam miljö – i ett hem med egna människor som värnar om dem. Vi vädjar nu till alla våra följare – vi listar här sex hundar som av olika anledningar behöver få resa snarast. Givetvis är adoption den bästa lösningen men i brist på detta söker vi duktiga och empatiska jourhem med boende och livssituationer som är lämpliga – olika för varje hund.

Doris – äldre, väldigt mjuk tjej som imponerat med sina framsteg.

Cola – ung tik som börjar förlora gnistan och behöver ett roligt hundliv

Fabian – vår BFF-kille som är grundligt trött på hägnlivet

Thor – behöver en mer tillrättalagd tillvaro

Gia – ung tik som blir ensam kvar då kamraterna Kofi och Oreo reser

Ronia – behöver en mer tillrättalagd tillvaro

Du kan läsa mera om hundarna i deras presentationer på vår adoptionssida, klicka HÄR. Där beskriver vi deras personlighet och deras behov. Då samtliga har det tufft hoppas vi att de alla – i tur och ordning – kan få bokas in på flygningarna till Sverige – och de väntande jourhemmen. Ni som är jourhem är våra hjältar – och ni behövs!

Information om att vara jourhem samt anmälan ( inte bindande ) finner du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d