Cola är ledsen och måste få lämna hägnet!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi vädjar nu för vår underbara tjej, Cola. Hon är en känslig själ och håller nu på att tappa livsgnistan. Hon sitter långa stunder och bara tittar ut i fjärran – som om hon längtade efter något hon ännu inte kan förstå – det egna hemmet. Cola har gjort stora framsteg i sin utveckling. Hon är en rar och vänlig tjej, både med människor och med andra hundar. Hon knyter starkt an till sina favoritpersoner och kommer att bli en fantastisk kamrat i det hem där hon får spela en viktig roll. Att höra till en grupp är viktigt för henne. Hägnlivet är för Cola monotont och långtråkigt – glädjen falnar och dagarna förlorar sin glans. Vi hoppas någon nu ska SE denna fina tjej och öppna sin dörr för henne – ge henne tillhörighet och närhet – ett underbart hundliv! Hör av dig!

Läs mera om Cola HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: