Vill DU bli en hjälte?

Våra jourhem är våra hjältar. Det är ni som öppnar dörren för en hund som inte är er – men som behöver trygghet och kärlek till dess det rätta hemmet dyker upp. Ibland är det bråttom – en hund i Sverige kan av olika orsaker ( sjukdom, svår allergi eller annat ) snabbt behöva flytta till ett jourhem – ett akuthem. Ibland är jourvistelsen planerad – det finns hundar i hägnet som kanske inte mår bra där – stress, mobbing eller annat. Dessa får då så långt det är möjligt komma obokade till Sverige – men vi är helt beroende av att det finns välkomnande jourhem. Har Du redan en Hundhjälpen-hund har du varit med en gång redan – och tröskeln är förhoppningsvis inte så hög. Har du inte en av våra hundar är du ändå välkommen som jourhem under förutsättning att du har god hundkunskap, empati i mängd och ett lämpligt boende. Som jourhem står du inte ensam – vi håller kontakt regelbundet och stöttar vid behov.
Vi har i dagsläget flera hundar som är i stort behov av att få resa – och behöver ett hem / en jourhemsplats:

FABIAN – vår charmige kille med BFF-kapacitet. Underbar kamrat. Stressas av att ha vistats lång tid i hägnet då han inget hellre vill än att vara med egna människor. Riskerar förlora livsglädjen.
REMUS – ledsen kille som inte alls trivs i hägnet. Tycker det är för mycket hundar där och för få människor. Stressas av miljön och längtar oerhört efter ett eget hem och egna människor.
RONIA – underbar ung tjej med stort närhetsbehov. Är i en rehabiliteringsfas efter höftoperation och skulle behöva en lugnare och mer tillrättalagd vardag / miljö.

För mer information om att vara jourhem samt anmälan – klicka HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: