NÄST SISTA DAGEN!!!!!!!!!!!

Ett paradis för fadderhunden Dewey – unika Footprints of Freedom

Insamling som dubblas: Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448. ”Dubbelt”. Gäller donationer t o m 31 juli.
Insamlat 112 300 kr

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vår lille fadderhund Dewey dumpades som valp vid järnvägsstationen i Cernavoda. Hit lockas många gatuhundar men livet är oerhört tufft – många dödas och skadas av tågen och kampen om varje upphittad smörgåskant är hård – ibland med livet som insats. Som väldigt ung och dessutom liten var Dewey oerhört utsatt. För att överleva människors grymheter och andra hundars aggression tog han på sig en ”rustning”, som även gjort det svårt för honom efter omhändertagandet. Tilliten var borta. Dewey levde i en egen liten värld av ängslan och tillbakadragande. Han har funnit sin trygghet i hägnet men kommer troligtvis alltid att lida av sina hemska upplevelser när han var ung. Dewey och andra traumatiserade hundar kommer aldrig att kunna bli ”familjehundar” – men DU kan ändå bli en del i deras räddande familj!

Hjälp SaveTheDogs bygga Footprints of Freedom – en speciell del av hägnet där dessa traumatiserade hundar får leva nära sitt ursprung – i naturen men med omsorg och vård. Här finns träd och buskar att vila under, mark att gräva gropar i, utrymme att ströva runt lite, kojor fyllda med mjuk halm samt serviceutrymmen – helt enkelt ett utrymme för att kunna få leva det BÄSTA liv dessa hundar kan erbjudas – i frihet!

Anläggningen som givetvis måste vara väl inhägnad och övervakad, ha indraget vatten och el mm beräknas kosta ca 500 000 kr att färdigställa i sin helhet. Detta fixar vi, eller hur!!! Det fantastiska är att under juli månad dubbleras din gåva av en djurskyddsstiftelse. 100 kr blir alltså 200 kr. 1000 kr blir 2000 kr! Nu satsar vi stenhårt på Footprints of Freedom så att dessa hundar som lidit så mycket får leva i frihet – i trygghet. För Dewey och andra så hårt drabbade hundar.

Sätt in din gåva till Hundhjälpens bankgiro 5541-9477 alt swisha till 1234324448. Märk ditt bidrag ”Dubbelt”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”. Vi kommer att redovisa hur insamlingen framskrider.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d