Ett harmoniskt liv för vår fadderhund Denise – unika Footprints of Freedom

Insamling som dubblas: Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448. ”Dubbelt”.
Gäller donationer t o m 31 juli.
Insamlat 94 550 kr av målet 125 000 kr ( dubblas till 250 000 )


9-åriga fadderhunden Denise är en av SaveTheDogs mindre hundar. Hon är troligen född på gatan och levde som 1-åring ett tufft liv framför Cernavodas järnvägsstation – dit hundar ofta söker sig i hopp om att finna något att äta. Livet där är stenhårt och många hundar skadas och dödas av tågen. Andra får med livet som insats kämpa för varje smörgåskant som hittas. När man är liten är kampen extra tuff och Denise visade vid omhändertagandet ingen som helst tilltro till människorna vid hägnet. Hon hade också mycket svårt att närma sig de andra hundarna och skapa vänskapsband. Personalen har aktivt försökt bryta isen men Denises ärr i själen är stora och man når inte hela vägen fram. Med sorg i hjärtat får vi nu inse att Denise nog aldrig kommer att kunna adopteras och få glädjen att bli någons bästa vän – men hon kan få ett fint liv där naturens läkande krafter ger henne ro och balans – och just DU kan bli en del av hennes hjälpande ”familj”.

Hjälp SaveTheDogs bygga Footprints of Freedom – en speciell del av hägnet där dessa traumatiserade hundar får leva nära sitt ursprung – i naturen men med omsorg och vård. Här finns träd och buskar att vila under, mark att gräva gropar i, utrymme att ströva runt lite, kojor fyllda med mjuk halm samt serviceutrymmen – helt enkelt ett utrymme för att kunna få leva det BÄSTA liv dessa hundar kan erbjudas – i frihet!

Anläggningen som givetvis måste vara väl inhägnad och övervakad, ha indraget vatten och el mm beräknas kosta ca 500 000 kr att färdigställa i sin helhet. Detta fixar vi, eller hur!!! Det fantastiska är att under juli månad dubbleras din gåva av en djurskyddsstiftelse. 100 kr blir alltså 200 kr. 1000 kr blir 2000 kr! Nu satsar vi stenhårt på Footprints of Freedom så att dessa hundar som lidit så mycket får leva i frihet – i trygghet. För Hundhjälpens Denise och andra så hårt drabbade hundar.

Sätt in din gåva till Hundhjälpens bankgiro 5541-9477 alt swisha till 1234324448. Märk ditt bidrag ”Dubbelt”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”. Vi kommer att redovisa hur insamlingen framskrider.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: