Ett liv utan krig för Asya – unika Footprints of Freedom

Insamling som dubblas: Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448. ”Dubbelt”.
Gäller donationer t o m 31 juli.

Insamlat 75 425 kr av målet 125 000 kr ( dubblas till 250 000 )


Asya är en av de hundar som bodde i hägnet Loving Hearts utanför Odessa – som i början av den ryska invasionen träffades av en missil där många hundar dog. Asya, som är handikappad, är svårt traumatiserad av missilattacken och när hon tillsammans med 29 kamrater från Loving Hearts anlände till Cernavoda var hon livrädd för allt och alla. Hon höll sig inne i sin koja och ville inte äta eller ha någon som helst kontakt med SaveTheDogs personal. Vändningen kom när hon återförenades med Tiara och Seven, hennes kamrater från Odessa. Återföreningen rörde allas hjärtan. Tack vare kamraterna är Asya inte längre ensam och hon har börjat att lite blygt söka ögonkontakt med sina skötare – även om hon fortfarande undviker fysisk kontakt. Hägnet är inte rätt miljö för Asya som blir väldigt stressad av ljuden och mängden hundar. Footprints of Freedom kommer att hjälpa hennes läkning – det är för hundar som Asya som anläggningen skapas – med DIN hjälp. Asya kommer nog aldrig att kunna adopteras och få glädjen att bli någons bästa vän – men hon kan få ett fint liv där naturens läkande krafter ger henne ro och balans – och just DU kan bli en del av hennes hjälpande ”familj”.

Hjälp SaveTheDogs bygga Footprints of Freedom – en speciell del av hägnet där dessa traumatiserade hundar får leva nära sitt ursprung – i naturen men med omsorg och vård. Här finns träd och buskar att vila under, mark att gräva gropar i, utrymme att ströva runt lite, kojor fyllda med mjuk halm samt serviceutrymmen – helt enkelt ett utrymme för att kunna få leva det BÄSTA liv dessa hundar kan erbjudas – i frihet!

Anläggningen som givetvis måste vara väl inhägnad och övervakad, ha indraget vatten och el mm beräknas kosta ca 500 000 kr att färdigställa i sin helhet. Detta fixar vi, eller hur!!! Det fantastiska är att under juli månad dubbleras din gåva av en djurskyddsstiftelse. 100 kr blir alltså 200 kr. 1000 kr blir 2000 kr! Nu satsar vi stenhårt på Footprints of Freedom så att dessa hundar som lidit så mycket får leva i frihet – i trygghet. För Asya och andra så hårt drabbade hundar.

Sätt in din gåva till Hundhjälpens bankgiro 5541-9477 alt swisha till 1234324448. Märk ditt bidrag ”Dubbelt”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv även ”Godkänner GDPR”. Vi kommer att redovisa hur insamlingen framskrider.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: