Ni är faktiskt flera tusen….

…ni som äger en hund eller en katt från Hundhjälpen! Fantastiskt. Vi vill inte att DU ska missa gemenskapen i vår Facebook-grupp ”Hundhjälpen Owners´ Club”. Detta är en sluten grupp uteslutande för våra ägare – dit du själv söker in. Så här definierar vi gruppen som nu funnits i några år:

”Owners´ Club” är en samlingsplats för oss som äger en hund eller katt från Hundhjälpen. Vi hoppas du ska trivas här. Gruppen som verkar i Hundhjälpens anda ska främja gemenskap och kunskapsutbyte mellan våra ägare samt mellan föreningen och ägarna. Här har du även möjlighet att sälja, hyra ut något etc.
Vi håller en god ton.”

Är du inte redan med i gemenskapen hoppas vi att du vill bli det. Gruppen är för oss vuxna ägare – enbart ( detta utesluter barn, släkt och vänner ) – just för att vi ska kunna publicera och diskutera i en trygg miljö bland likasinnade.

Välkommen att söka in till ”Hundhjälpen Owners´ Club”. Vi hoppas du vill vara med!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d