Toppenkillen Remus trivs inte i hägnet och vill HEM!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Remus situation börjar vara svår. Han har aldrig trivts i hägnets anonyma tillvaro och börjar visa tecken på depression. Glimten i ögonen slocknar långsamt. Det är alldeles för många hundar för att han ska kunna slappna av och njuta av sina dagar. Likaledes är det i hans tycke alldeles för lite personal – då han så innerligt vill vara nära och alla människor har så fullt upp med sina arbetsuppgifter. Remus önskar sig ett alldeles eget hem med alldeles egna människor att få skämma bort med uppmärksamhet och kärlek. Han kommer att bli den bäste vän Du kan få. Vi söker nu med ljus och lykta efter Dig som kan ge Remus det liv han så längtar efter – det som älskad familjemedlem. Då Remus inte trivs i sin tillvaro är det viktigt att han kan få lämna hägnet så snart som möjligt. Finns DU – Remus alldeles egna matte eller husse? Vi ser fram emot att få höra från Dig!

Läs mera om Remus HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d