En gåva till vår fadderhund Achilles – unika Footprints of Freedom

Din gåva blir dubbel: Bankgiro 5541-9477, Swisha 1234324448. ”Dubbelt”. Gäller donationer t o m 31 juli.

Insamlat hittills: 26 507 kr


Achilles är en ståtlig och vacker bergshund som räddades vid två månaders ålder. Han är nu snart 7 år gammal. Achilles bär på ett djupt trauma och är garanterad liv och omvårdnad tack vare Hundhjälpens snälla faddrar. Han har svårt att klara mänskliga relationer och beröring. Hans vackra ögon är sorgsna – livet i en liten inhägnad är inget för en bergshund – men nu kommer livet att förändras till det bättre. Achilles är en av de hundar som kommer att få flytta in i unika Footprints of Freedom – där han får känna gräset under tassarna, gräva sig en sovgrop under en buske – och njuta av att få följa naturens skiftningar över året – i trygghet.

Hjälp SaveTheDogs bygga Footprints of Freedom – en speciell del av hägnet där dessa traumatiserade hundar får leva nära sitt ursprung – i naturen men med omsorg och vård. Här finns träd och buskar att vila under, mark att gräva gropar i, utrymme att ströva runt lite, kojor fyllda med mjuk halm samt serviceutrymmen – helt enkelt ett utrymme för att kunna få leva det BÄSTA liv dessa hundar kan erbjudas – i frihet!

Anläggningen som givetvis måste vara väl inhägnad och övervakad, ha indraget vatten och el mm beräknas kosta ca 500 000 kr att färdigställa i sin helhet. Detta fixar vi, eller hur!!! Det fantastiska är att under juli månad dubbleras din gåva av en djurskyddsstiftelse. 100 kr blir alltså 200 kr. 1000 kr blir 2000 kr! Nu satsar vi stenhårt på Footprints of Freedom så att dessa hundar som lidit så mycket får leva i frihet – i trygghet. För HHs Achilles och andra så hårt drabbade hundar.

Sätt in din gåva till Hundhjälpens bankgiro 5541-9477 alt swisha till 1234324448. Märk ditt bidrag ”Dubbelt”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”. Vi kommer att redovisa hur insamlingen framskrider.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: