I Stockholm finns stilige Lukas som söker sitt evighetshem!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Vem är den lycklige matten eller hussen som ska få dela sitt liv med denne oerhört stilige kille – vår Lukas som väntar och längtar i sitt jourhem. Han är en väldigt kärleksfull grabb som älskar närhet och kel – och trevliga naturpromenader – och godbitar. Lukas kommer att bli en fantastisk kamrat som värdesätter den vänskap som skapas och som troget finns vid Din sida. Han har inte haft det så lätt så nu är det verkligen dags att drömlivet får starta. Boendet ska vara lugnt beläget och det får inte finnas små barn i hemmet. Lukas skulle uppskatta en glad hundkamrat i hemmet som sällskap. Vi önskar Lukas ett fantastiskt hundliv som älskad och omhuldad familjemedlem – men vi saknar Dig som kan erbjuda detta. HÖR AV DIG!

Läs mera om Lukas HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: