Nero klarar inte värmen – måste få hjälp att komma norrut!

Detta är en vädjan från personalen vid hägnet. Nero mår mycket dåligt i sommarvärmen – han har närapå kollapsat. Nero är en äldre hund som har en lite sämre hjärtkapacitet vilket han äter medicin för med bra resultat. Sommarhettan blir dock för mycket för honom och nu mår han enormt dåligt. Visst – vi har haft väldigt varmt nu en vecka – men det är övergående. I Rumänien är juli och augusti HETA månader – alltid. Vi har möjlighet ta hem Nero på flyg 16e juli – men han måste ju han någon som möter honom. Nero behöver ett lugnt boende – utan småbarn – gärna med egen täppa. Inga katter. Finns hund – helst då en trevlig tik. Nero är den hund som har det störta behovet av ALLA vid hägnet att få resa – snälla – hjälp honom!

Läs mera om Nero HÄR.

Intresseanmälan finner Du HÄR.

Information om att vara jourhem finner Du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d