Barry har funnit kärleken!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Här kommer en hälsning från lille fadderhunden Barry som bor vid hägnet STAAD. Barry har en förskräcklig bakgrund där han i åratal slagits och sparkats av mentalt sjuka äldre människor. När han slutligen räddades hade han svåra neurologiska symptom och behandlades under lång tid dagligen i tryck-kammare för syre-terapi. Han mår idag mycket bättre och det bästa av allt – han har nu funnit kärleken! Rosie anlände till STAAD i januari efter att ha hittats påkörd och illa skadad. Hon är fortfarande under rehabilitering och dessa två småttingar har nu hittat glädjen i livet – att få vara tillsammans. Tänk att även om livet är komplicerat så kan en vän göra så stor skillnad.

Barry är den mindre hunden ( till vänster ) på bilderna. Om hans bakgrund kan Du läsa HÄR.

Vill Du bli fadder till en av våra skyddslingar, läs mera HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: