Räddade från ett sönderbombat hägn I Ukraina – med sikte på Sverige!

Det är med stor glädje vi kan presentera våra första ukrainska hundar i Hundhjälpens adoptionsprogram. Dessa fyra överlevde när en missil slog ner i deras hägn utanför Odessa vid Svarta Havs-kusten. Många hundar dog. Tillsammans med 26 nödställda kamrater välkomnades de av SaveTheDogs och anlände till Footprints of Joy natten 17 mars efter en minst sagt dramatisk gränspassage ( Ukraina – Rumänien ). Auror, Lando, Diana och Seven är först ut för adoption. Sedan ankomsten har de genomgått gängse medicinska procedurer – samma som våra rumänska adoptionshundar. De är samtliga godhjärtade och vänliga hundar som längtar efter att få sitt evighetshem – något de tidigare inte ens kunde drömma om. Vi hoppas att våra vänner snarast ska få sin resa till Sverige – och därmed även göra plats i Cernavoda för fler ”hund-flyktingar” från hemlandet. Klicka på namnen under bilderna för att läsa mera om respektive hund.

Intresseanmälan finner Du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d