Nero är en riktig hjärteknipare!


​Vår underbare Nero har levt fritt i samhället största delen av sitt liv. Hela tiden har han levt med snälla människor runtomkring sig – fått sig en macka eller ett vänligt ord. Han är en oerhört gosig lite äldre farbror som längtar efter sitt första egna hem. Nero är en fantastisk personlighet – formad av det liv han levt. Han är oerhört gosig och kärvänlig och mår bäst när han får vara nära. Nero har inga stora aktivitetsbehov utan nöjer sig med lite stillsamma promenader och mysande hemma. Han högsta önskan är ett lugnt hem med trevliga promenadslingor och världens snällaste människor – och en och annan korvmacka. Inga småbarn, inga katter. Nero bor gärna som ensam hund men delar även hemmet med en snäll och lugn tik. Vem öppnar sin dörr får vår käraste Nero?

Läs mera om Nero HÄR.

Intresseanmälan finner Du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: