Älskade seniorer!

De äldre hundarna har det tufft i sommarvärmen. Vintern är en ännu större utmaning då många äldre hundar börjar vara lite stela. Kyla och isande vindar, varvat med iskalla regn påverkar givetvis dessa hundar mer än yngre hundar som har bättre kropps-reserver och den yngre hundens bättre förmåga att reglera kroppstemperatur / motstå påfrestningar. I Hundhjälpens adoptionsprogram finns ett antal seniorer som samtliga bör få lämna hägnet före sommaren. De har aldrig haft ett eget hem där de får kura ihop sig i värmen och där en smekande hand försäkrar dem om att de är välkomna och älskade. Dessa hundar har i övrigt inte så stora krav på livet utan kommer att nöja sig med intressanta promenader och mycket mys. Att få välkomna en senior är något utanför det vanliga. Dessa hundar har långa, ofta väldigt tragiska liv bakom sig – men en klokhet och vänlighet som återspeglas i deras ögon.

Vi söker Dig som kan välkomna en av dessa, våra skyddslingar.

Läs mer om våra seniorer här:

Intresseanmälan HÄR

Jourhemsanmälan HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: