Vi kommer till Sverige i slutet av maj – vi söker alla hem eller jourhem!

Mamma Olivia har nu ett väntande hem och två av de små har jourhem. Två knoddar har ingenstans att ta vägen när de kommer till Sverige i slutet av maj. Kan DU adoptera eller vara jourhem?
SNÄLLA, HJÄLP OSS!
Här har vi en liten hundfamilj bestående av rara mamma Olivia med sina fyra små gryn. Ingen av hundarna har ännu ett eget, permanent hem att komma till – och ingen har ett väntande jourhem. Vi vädjar nu för mamma Olivia med sönerna Mars och Davito samt döttrarna Masha och Rasha. De har alla sina olika personligheter och är alla fantastiska små individer. Kanske någon av dem passar just hemma hos DIG? Samtliga kommer till Sverige i slutet av maj månad och de som då inte är bokade är aktuella för jourhemsvistelse. Finns inga hem att komma till – så sätts livet på paus. VI BEHÖVER DIN HJÄLP!

HÄR kan Du läsa om alla våra hundar för adoption.

HÄR finner Du vår intresseanmälan.

HÄR kan Du läsa om och anmäla dig som jourhem.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d