En pärla söker bästis!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Är du en pigg, glad och snäll person som saknar en absolut bästis? Veronica är likadan – pigg, glad och snäll. Hon avgudar sina nära människor och kommer att bli en trogen följeslagare på livets alla stigar. En riktig bästis! Hon trivs inte i hägnet med alla hundar runtomkring utan önskar sig en tillvaro där hon får komma till sin rätt och fullkomligt ösa sin kärlek över sina människor – som hon helst inte delar med andra djur. Då hon inte mår så bra i sin nuvarande miljö så hoppas vi att hennes framtida matte / husse hör av sig snarast. Vi överväger också en jourhemsplacering om det rätta hemmet inte uppenbarar sig.

Läs mera om Veronica HÄR.

Intresseanmälan finner Du HÄR.

Information om att vara jourhem / anmälan finner Du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d