From Ukraine with love!

Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448, ”Ukraina”.

Så här otroligt glada och exalterade blir våra ukrainska hundar när de får veta att de snart ska komma med i Hundhjälpens adoptionsprogram. Filmen visar inte alla – det finns även några mindre hundar samt några som behandlas av veterinär och bor inne på kliniken. Hundarna har anpassat sig bra och börjar ta för sig i sin nya miljö. De har fått förtroende för personalen och känner nu till rutinerna. Från ett liv där en del av deras hägn utanför Odessa sprängdes av ryssarna – till en trygg tillvaro där inget fattas dem. Allt detta tack vare alla djurvänner som stöttar. Fler hundar från Ukraina är på ingående så snart utrymme finns. Två fantastiska jourhem här i Sverige har hörsammat vår vädjan för de hundar som tar upp hela inhägnader för närvarande – vilket frigör 10 platser för nödställda ukrainska hundar. Vi söker fortfarande ett jourhem för en av tikarna – som gärna bor med en pigg och trevlig hane!

30 000 kg – det är mängden hundmat SaveTheDogs återigen tack vare alla stöttande djurvänner hittills kunnat föra in till fem nödställda hägn inne i Ukraina. Situationen blir inte bättre så fortsatt stöd är av största vikt. SaveTheDogs är fortsatt närvarande vid den ukrainska gränsen för att bistå de djurägare som flytt tillsammans med sina djur – liksom man har ständig beredskap att hämta ukrainska hundar och katter som förvägras av flygbolagen att resa vidare med sina ägare. Det massiva trycket på flygbolagen att lätta på sina restriktioner för resande djur har tyvärr ännu inte hörsammats – vilket egentligen är helt otroligt då åtgärden inte kostar dem ett öre.

Låt oss fortsätta stötta – kriget pågår för fullt och med allt mänskligt lidande finns få resurser kvar till alla hundar som övergivits eller lever i hägn där allt saknas. Varje skänkt krona går oavkortad till nödhjälpen och räddar liv efter liv efter liv. Tack för att DU är med!

Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448. Märk din insättning ”Ukraina”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: