Lycka i mängd till vackraste Alison?

Alison är en vänlig hundtant som lever sitt liv i skymundan och egentligen inte trivs alls i hägnmiljön. Det är för många hundar runtomkring och lugnet infinner sig inte. Hon bor med två snälla hundar vilket för henne är en tröst – de har en varm och vänskaplig relation. Personalen är väl medvetna om att Alison är ledsen och gör sitt bästa för att ge henne lite extra kvalitetstid – men de ska fördela sin tid på hundratals hundar – varje dag – så resten säger sig själv. Alison har en stor längtan efter närhet och tillhörighet och vårt sökande efter hennes evighetshem är akut.

Vi söker inför Rumäniens heta sommar möjligheten för Alison att äntligen få lycka i sitt liv – i Sverige! Vi söker det hem som är lugnt beläget och gärna då med egen täppa / trädgård där Alison får hjälpa till med arbetet eller bara ligga och njuta medan fåglarna kvittrar och insekterna surrar. Hon älskar att traska i naturen men också att mysa med sina människor. Alison bor gärna med en lugn och snäll hundkamrat och även en katt kan bli ett trevligt sällskap. Inga småbarn. Kan DU hjälpa Alison och ge henne lycka och glädje i livet?

Läs mera om Alison HÄR

Intresseanmälan finner Du HÄR


En kommentar på “Lycka i mängd till vackraste Alison?

  1. Nu längtar vi efter att Allison ska komma hem ! En ny fin bädd och egen filt väntar. Tänker på dig varje dag . Mari Björn Alice Waldo

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: