Tre tjejer som kan rädda 15 hundar från Ukraina!

Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448, ”Ukraina”.

Footprints of Joy är ett fantastiskt hägn – komplett med en egen fin veterinärklinik och dedikerad personal. Det är också ständigt fullt och för att akutfall och de valpkullar som hittas året runt ska kunna tas emot – måste hundar också lämna hägnet. Vi har nu också igen ett utvalt antal hundar som väntar i Ukraina på att få en fristad från det pågående kriget. De kommer återigen från området kring Odessa som är av strategiskt intresse för Ryssland ( Svarta Havs-kusten ). SaveTheDogs gör sitt bästa för att tillsvidare hålla dem och ett större antal kamrater med mat – men här behövs givetvis också medicinska insatser som inte kan tillgodoses. Att tillägga är att de ukrainska hägn som fortfarande existerar är fyllda till bristningsgränsen då man nu också måstat ta in hundar / husdjur som övergetts av flyende ägare.

Tre vackra flickor i Cernavoda tar upp plats för 15 hundar – inhägnader som är avsedda för våra nya ukrainska hundar. Ivanka, Veronica och Monica är alla de sista i sina grupper och lägger beslag på 3 rymliga inhägnader. Pg av deras situation kan de inte integreras i andra grupper – de är utsatta för mobbing och stress i hägnmiljön. De mår alltså inte bra i hägnet och har stora behov av att få lämna och fortsätta sin utveckling i hem-miljö. Kan flickorna resa från hägnet i maj så kan 15 ukrainska hundar i nöd ta deras platser snabbt – återigen hundar där de flesta blir aktuella för det svenska adoptionsprogrammet.

Vi söker Dig med ett stort hjärta som kan ta emot en av flickorna i ditt hem. Givetvis är ett permanent hem att eftersträva – men de är samtidigt aktuella för att placeras som jourhundar. Hjälper vi dessa tre utsatta flickor till en bättre tillvaro bringar vi lycka i deras liv OCH räddar 15 hundar från krigets Ukraina.

Läs mera om Ivanka HÄR

Läs mera om Veronica HÄR

Läs mera om Monika HÄR

Intresseanmälan finner Du HÄR

Jourhemsanmälan finner Du HÄR

Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448. Märk din insättning ”Ukraina”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: