Ines och hennes sju valpar!

Varsågod alla Hundhjälpen-vänner! Här har vi vackra Ines och hennes sju valpar – alla aktuella för Hundhjälpens adoptionsprogram! Sin ungdom till trots har Ines varit en lugn och tålmodig mamma – men nu förtjänar hon att själv få stå i centrum och bli en älskad svensk familjehund. Ines är resklar och kan komma till sitt hem i maj.

I den här underbara syskonskaran finns det väl någon för alla. Inte en är den andra lik – de här äpplena har sannerligen ”rullat åt olika håll”. Hela gänget är nu med i Hundhjälpens adoptionsprogram och alla ser fram emot nya hem – nya kamrater – och nya äventyr. Valparna som idag är ca 7 månader gamla är resklara och kan vara i Sverige i maj.
De i maj obokade familjemedlemmarna söker jourhemsplaceringar – kan Du ställa upp?

Se våra hundar för adoption HÄR

Du kan anmäla intresse för att vara jourhem HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: