Snälla vänner – jag önskar mig ett eget hem före Rumäniens heta sommar!


Hej alla snälla svenska hundvänner!

Jag bor i ett hägn med hundratals andra hundar och det är jobbigt för mig. Snart är det sommar och då blir det så hett att jag mår dåligt. Jag är 10 år gammal och har levt på gatan i många år – där jag haft min frihet men där jag farit väldigt illa då många varit elaka med mig. I hägnet är alla snälla men jag vill så gärna ha en lugnare tillvaro – där jag får strosa omkring på skogsstigar eller bara ligga och lyssna på fåglar och känna vinden puffa lite i pälsen. Jag är en oerhört snäll hund men kan vara lite rädd då det blir stojigt. Därför söker jag ett hem där det finns lugna människor ( inga småbarn, inga katter ) som också värdesätter en lugn hemmiljö. Jag vill gå på små promenader längs en skogsstig och gärna strosa i en egen trädgård / täppa. Bara alla är snälla har jag inga andra krav på aktiviteter – förutom då mycket mysande. Min grabb Fernando bor redan här i Sverige och jag önskar mig så innerligt att även jag ska få komma dit.

Med önskan att min nya familj ska se mig nu!

Astra

Läs mera om Astra HÄR

Intresseanmälan finns HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: