Vi rekommenderar starkt!

Anders Hallgren: Etik och etologi – För ett lyckligt hundliv

Boken är avsedd att vara en vägledning i hur man skapar ett bra liv för människans bästa vän, hur man förbättrar sin hunds livskvalitet och samtidigt utvecklar det allra bästa förhållandet med hunden. Råden är baserade på etiska grunder och modern etologisk forskning, men också sunt förnuft och empati. De tar även hänsyn till vad inlärningspsykologin säger om hur vi ska lära hundar på allra bästa sätt – vare sig det handlar om att lära in något nytt eller att lära bort något vi inte vill att hunden ska göra.

Om författaren: Anders Hallgren anses vara världens första hundpsykolog. Han har i över femtio år vigt sitt liv åt att hjälpa hundar och har skrivit över 30 böcker i ämnet. Hans banbrytande positiva och mjuka träningsmetoder används idag över hela världen och nya hundpsykologer utbildas med dessa som grund.

En bok som får dig att reflektera över ditt hundägarskap. Hur behandlar du egentligen din hund? Som en slav, en förlängning av dig själv, något att skryta med då du lyckats så ”bra” med din ”uppfostran” – eller som en självständig och kännande individ med egna önskemål och rättigheter? Varför är det så viktigt att den alltid är lydig – kan det vara viktigare att den är lycklig? Hur påverkar en lång kravlista hundens välbefinnande och relationen till sin människa? En BRA bok för alla hundägare och speciellt för dig som sitter fast i gamla mönster där ”ledarskap” betonas – LÄS! Ska du skaffa din första hund – LÄS! Det är aldrig för sent att ändra sin inställning till och behandling av detta fantastiska djur som vi får dela våra liv med. // Hundhjälpen


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d