Lyckligt återförenade!

En solglimt i rådande mörker! Vi har nyligen berättat om ukrainska Lidyia och hennes 14-åriga katt Marisya. Lidyia hade flytt Ukraina över den rumänska gränsen med Marisya i famnen – och lyckades på flygplatsen i Bukarest köpa en flygbiljett på ett lågprisflyg till Tyskland. Man vägrade dock att ta med katten som blev kvar på flygplatsen där Lidyia tack vare flygplatspersonalen kommit i kontakt med SaveTheDogs. Marisya hämtades av SaveTheDogs personal till Footprints of Joy i Cernavoda – och har nu efter endast några dagar kunnat återförenas med matte i Tyskland. Hon fick medfölja en transport med adopterade hundar. Ett underbart slut på en från början så förtvivlad situation.

Fortsätt trycka på flygbolagen – Ryanair, Wizzair och Easyjet – det är krig – kasta principerna! Separera inte flyende människor från deras älskade husdjur. Alla har inte samma tur som Lidyia och Marisya.

Agera: https://bit.ly/3L3nxn0


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: