Vill Du vara jourmatte eller -husse till vår vackre Spartacus?

Vår månadshund Spartacus är en oerhört stilig kille med lite integritet. Han har sin bakgrund i de stolta rumänska bergshundar som växer upp bland sina fårflockar och självständigt vaktar dem mot rovdjur. Spartacus är en kille som gillar lite mer yta – det är inte en hund för dig som bor i lägenhet utan det idealiska hemmet är i villa eller på landet. Det ska finnas lite ”ströv-yta” både inne och ute. Du bör vara intresserad av friluftsliv då han älskar att få vara med ute. Bergshundarna är ofta lugna och mycket tillgivna sina människor. Viktigt att förstå är att de inte är hundar som ska ”formas” för att passa Dig – de här hundarna är genom sin bakgrund ”färdigformade” och är inga hundar som man ska pressa in i någon önskad roll eller hålla på med diverse dressyrambitioner. Spartacus kommer själv att ta sin plats i hemmet och göra de anpassningar som är viktiga för att få livet att fungera – med lite guidande från Din sida. Han blir en KAMRAT.

Spartacus finns sedan en tid hos en fantastisk fodervärd – men han är en i en stor mängd och kommer inte till sin rätt. Vi söker i första hand hans permanenta hem – men även en jourplacering där han får börja sitt liv som familjehund till dess rätt hem uppenbarar sig. Hos DIG?

Läs mera om Spartacus HÄR.

Intresseanmälan finner Du HÄR.

Info om att vara jourhem samt anmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d