AGERA! Flygbolagen skiljer katten Marisya och andra husdjur från sina flyende ägare! Inte ok! Gör det rätta nu – RYANAIR, WIZZAIR OCH EASYJET!!!

Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448, “Ukraina”

Många ukrainare har verkligen visat att ett husdjur är en familjemedlem. Man har flytt tillsammans – lämnat sitt hem och tagit sig fram på okänd och ibland livsfarlig mark – tillsammans. Man har korsat gränsen till ett grannland och fått skydd – tillsammans. Nu har man en trygg plats som väntar någonstans i Europa – och så vägrar flygbolagen ta med husdjuren – av policyskäl. SKÄMS! ALLA större företag ska i en krigssituation göra undantag för att kunna bistå – policy hör hemma i fredstid!

Agera: https://bit.ly/3L3nxn0

På bilderna ovan ser vi Lidyia som flytt Ukrainas fasor tillsammans med sin katt, 14-åriga Marisya, som Lidyia haft sedan hon var kattunge. Efter att ha passerat gränsen till Rumänien lyckades hon ta sig på en buss till flygplatsen i Bukarest och köpa en biljett till Tyskland på ett lågprisbolag. Där tog det stopp. INGA katter i kabinen – det är policy!!! På grund av flygbolagens inhumana behandling av de flyende med sina husdjur / familjemedlemmar ställs en redan förtvivlad flykting inför en fasansfull situation. Här kommer SaveTheDogs in i bilden – den administrativa personalen vid flygplatsen i Bucharest är informerad om att hundar och katter som nekas av flygbolagen hämtas och förvaras under trygga former – för att en dag i framtiden kunna återförenas med sina ägare – någonstans i Europa. Marisya finns nu i Cernavoda – storögd och förvirrad – men trygg. Så småningom kommer hon att återförenas med matte Lidyia. Alla djur har dock inte samma tur.

AGERA!!! STÄLL FLYGBOLAGEN MOT VÄGGEN OCH KRÄV EN HUMAN BEHANDLING AV FLYKTINGAR OCH DERAS HUSDJUR – DE HAR FLYTT TILLSAMMANS OCH SKA FÅR FORTSÄTTA SIN RESA TILLSAMMANS! RIV POLICYN – NU MED ETT BRINNANDE KRIG I NÄROMRÅDET. GÖR EN INSATS ATT VARA STOLT ÖVER – SOM SÅ MÅNGA ANDRA!

Agera: https://bit.ly/3L3nxn0

Sätt in Ditt bidrag till Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448 ”Ukraina”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: