Lycka!!!

Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448, “Ukraina”


Denna korta film behöver egentligen ingen text – lycka och trygghet har nått våra 30 ukrainska hundflyktingar från hägnet Loving Heart i Odessa. Här har de anlänt till Footprints of Joy, Cernavoda och får vila ut från krigets fasor – oron hos människorna i deras närhet, knappheten på mat och missilen som förstörde deras hem. Nu får de sova ut, äta sig mätta och göra hälsokoll. Så småningom kommer de att söka sina hem i Sverige, Tyskland och Italien. TACK, SaveTheDogs för att ni fanns där för dem! Arbetet vid den rumänsk – ukrainska gränsen fortsätter. Vi är så stolta över att vara er samarbetspartner!

Sätt in Ditt bidrag till Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448 ”Ukraina”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d