Ukraina! Nu är de trygga!

Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448, “Ukraina”

Från hägnet Loving Heart i Odessa har nu 30 älskade hundar nått tryggheten hos SaveTheDogs. Kring midnatt, natten mellan onsdag och torsdag anlände de med lastbil och båt över floden Donau till Isaacea på den rumänska sidan där SaveTheDogs mötte upp med egna bilar. Fordonet som körde våra 20 nysvenskar till Sverige i lördags – tog med era gåvor tillbaka – och har nu fört ukrainska hundar till tryggheten. Loving Heart är delvis förstört då det träffats av en rysk missil. Det var oerhört känslosamt när innehavaren Olga efter en kämpig resa med mängder av militärkontroller mötte SaveTheDogs och såg sina hundar anlända till Rumänien. Det gräts på alla håll.


Även djuren drabbas hårt av krig. Hundarna från Loving Heart har haft det knappt om mat sedan kriget började. De har upplevt att en missil slog ner i deras hägn. De har transporterats till ett för dem okänt öde. Deras ”matte” Olga har gjort ett fantastiskt arbete och nu tar SaveTheDogs över ansvaret.


Lastbilen som förde hundarna över gränsen från Ukraina till Rumänien återvände med mängder av mat och förnödenheter till flera små hägn i Ukraina. Allt tack vare er som skänker.
Sätt in Ditt bidrag till Bankgiro 5541-9477, Swish 1234324448 ”Ukraina”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: