PLEASE find a home for our fantastic Fabian!


“I wish to give you some news about our sweet Fabian, as a long time has passed since he entered the adoption program. Fabian continues to confirm himself as an extremely sweet dog with people, affectionate and particularly cooperative. Indeed he relies a lot on people, he lets himself be guided but he is also proactive. Going for a walk with him is also a real pleasure. Spending time with Fabian creates an atmosphere of peace and light-heartedness – and loving togetherness.
He loves to roam free and make long, crazy runs, it makes your head spin at how fast and agile he is! At the moment he shares the box with our beautiful Deea, also proposed in your program.
We are sure Fabian will make the future adoptive family happy, we can’t wait to give him this much deserved chance!”

Orden är italienska Francescas, en av de personer som arbetar på heltid just med Hundhjälpens utvalda hundar. Hon möter Fabian varje dag och känner förtvivlan över att denne otroligt fine kille inte fått sitt hem än. Vi hoppas att hennes vädjan ska ge resultat – och ge denne fantastiske hund evighetshemmet han så längtar efter. Du som saknar en fyrfota livskamrat, som älskar promenader i markerna samt mysande i soffan hemma – här är Din vän! Hör av Dig!

Läs mera om Fabian HÄR

Intresseanmälan finner Du HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: