VI SÖKER JOURHEM INFÖR VÅR OCH SOMMAR!

Inför våren och sommaren brukar vi ge ett antal hundar chansen att komma som obokade till Sverige. Detta ökar deras chanser till att finna sitt evighetshem då intresserade nu kan besöka hundarna och få information direkt från jourmatte / -husse om hundens karaktär och behov. Vi söker därför nu fler duktiga jourhem – som erbjuder en hundarna en trygg tillvaro och en varm gemenskap medan vi väntar in det rätta hemmet. Som jourhem är du ovärderlig – du gör verkligen skillnad för en själ som kanske annars måste vänta länge på att framtiden ska börja.

Som jourhem tar du emot hunden i ditt hem och tar där hand om den som om den vore din egen – med kärlek och värme – och allt det praktiska därtill. Vi finns med i bilden och stöttar. Du presenterar så småningom hunden för intresserade personer varpå ett gemensamt beslut fattas. Obs – skulle du falla för din jourhund själv så har du första tjing på att adoptera den – ett inte ovanligt scenario.

Du kan läsa mera om jourhemsverksamheten HÄR där du även kan anmäla ditt intresse för att ställa upp varpå vi kontaktar dig.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d