Har Du ett hundtäcke att skänka?

Vi publicerade häromdagen en text som beskrev SaveTheDogs verksamhet bland hemlösa människor / hundar i Milano, Italien – människor och hundar som är helt beroende av hjälp från medmänniskor. För att läsa texten – klicka HÄR.
SaveTheDogs erbjuder veterinärmedicinsk vård samt delar ut för hunden livsnödvändiga saker – ett varmt täcke – filt – mat och matskål – parasitbekämpning mm. Vintern i Milano är råkall och livet på gatan ett lidande – för människor och djur. Här ger vintern snart vika för våren och om vi inventerar hemma kanske vi hittar varma hundtäcken som inte längre används / behövs.
En frysande hund på gatan i Milano tar tacksamt emot täcket. Hundhjälpen samlar in täcken nu och framöver och ombesörjer transport till Milano inför årets höst / vinter. SaveTheDogs ser till att täckena delas ut bland behövande, direkt på gatan.
Snälla Hundhjälpen-vän, har Du ett täcke över – maila info@hundhjalpen.se så får Du en adress dit du kan posta täcket / täckena.

STORT TACK!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: