Fabian – vår otroligt fine månadshund!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det finns hundar – och det finns hundar – och det finns FABIAN – en alldeles speciell kille! Nu har något missats. Här har vi en fantastisk kille som ännu traskar omkring i hägnet i stället för att förgylla tillvaron för någon här i Sverige. Helt fel! Fabian har allt det där som är viktigt – han är oerhört människokär, klipsk som få – han är stilig och han är pigg och aktiv. Det låter som en perfekt hund för någon friluftsmänniska här hemma – men – var ÄR du? Fabians högsta önskan är att få springa på svenska sommarängar – eller på svenska skogsstigar – eller längs en strand där vågorna svalkar tassarna. Vem bjuder in denne otroligt fine charmör?

Läs mera om fine Fabian HÄR.

Intresseanmälan finner Du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d