Vi söker fler snälla faddrar till våra skyddslingar!

Vi vill börja med att här rikta ett stort TACK till alla våra nuvarande djurfaddrar. Det är ni som ger våra fadderdjur ( hundar, katter, hästar och åsnor ) möjlighet till ett fortsatt, tryggt liv där de aldrig behöver sakna livets nödtorft och där det dagliga bemötandet genomsyras av kärlek till varje djur. Faddrar – ni gör en stor och viktig insats. Varje djur inom vår fadderverksamhet har en sorglig historia – som satt sår i deras själar. Vissa kan med tiden läka och vad gäller hundarna – få en chans till ett eget hem genom Hundhjälpens adoptionsprogram. Hos andra sitter såren för djupt – men de har alla vackra själar och i sin stillsamma tillvaro finner de ändå glädje i det lilla – en liten godbit kan ibland ha lagts bland maten, en ny leksak har skänkts. Kanske man denna dag vågar närma sig någon i personalen för att få en mjuk smekning över pälsen.

Det är inte bara hundar som far illa i södra Rumänien. Katter lever i misär på gatorna. Hästar och åsnor är hårt arbetande dragdjur som ofta inte ägnas mycket omsorg – i vissa fall arbetas de ihjäl i sina skaklar framför en kärra. Samtliga dessa omhändertagna djur får sin fristad vid Footprints of Joy, landets i särklass finaste anläggning där inget kommer att fattas dem.

Som fadder är du ovärderlig. Vi har dock flera skyddslingar som saknar tillräckligt med faddrar för att garantera deras uppehälle. Visst är DU med? Pandemin har omöjliggjort våra resor till Rumänien och tyvärr har uppdateringarna kring våra fadderdjur därmed släpat lite, vilket vi ber om ursäkt för. Det blir bättring. Reserestriktioner hävs nu och vi längtar efter att kunna vara på plats igen. De som kommer att resa för Hundhjälpens räkning kommer även i framtiden att möta våra underbara fadderdjur, och få glädjas åt deras tillvaro. Övriga får glädjas på distans. Djuren själv gläds varje dag – utan SaveTheDogs och fadderprogrammet hade dessa våra vänner inte existerat längre.

Mera om fadderprogrammet och hur Du anmäler Dig kan Du läsa här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d