Vi finns i Umeå!


Det blir tyvärr inte alltid som man tänkt sig. Toto och Texas är två fina grabbar som
p g av ändrade förhållanden i hemmet nu måste få nytt / nya hem. Toto har uppnått ”pensionsåldern” och lever gärna en lite lugnare tillvaro – men stortrivs ute på skogspromenad. Texas som är yngre är en äkta norrländsk skogsmulle. Båda älskar soffhäng och tar gärna sovmorgon med lite mysande innan dagens plikter kallar. Nytt hem ska vara lugnt beläget och det ska inte finnas små barn i hemmet. Såväl Toto som Texas fungerar bra med andra hundar – och katter. Får de bo tillsammans även framöver vore det fantastiskt – men får de separata hem ska de ändå ha en snäll hundkamrat i det nya hemmet.

För dig som kan erbjuda grabbarna ett gemensamt hem har vi ett särskilt erbjudande!

Läs mera om Toto HÄR

Läs mera om Texas HÄR

Intresseanmälan finner Du HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d