Vi söker Dig som INTE sviker Luna!

Luna är en hund som inte haft ett lätt liv. Bakgrunden är okänd då hon inte kommit till Sverige genom Hundhjälpen. Luna har haft hem på gång men sviks varje gång och får därmed aldrig den trygghet och tillhörighet som är så viktig för varje hunds välbefinnande. Finns det ingen som har förståelse för att hon måste få lite tid på sig att landa i sitt nya hem – utan att man ställer en mängd krav på vem hon ska vara? Luna är sig själv och ska så förbli! All stress kring krav och procedurer är oerhört tufft för henne och skapar enbart förvirring. Vi söker Dig med ett stort och varmt hjärta som klappar för hundar – OCH som kan se varje hund som en individ och utforma livet därefter. Luna har all potential i världen att bli någons bästa kompis, men hon måste få landa i sin situation och i lugn och ro ta in allt det nya för att våga slappna av. Vi söker nu AKUT Dig som kan ställa upp för denna fina hund i nöd och som lever enligt filosofin att allt ordnar sig – med tid, tålamod och empati. De personer som hittills utlovat dessa egenskaper har fallerat – vi förvånas storligen över bristen på empati hos vissa människor som sviker sina åtaganden. Vi ber nu alla om hjälp – vi måste hitta Lunas evighetshem – hon far illa av all ovisshet.

Detta gäller:

– Lugnt hem i lugn miljö – lugn livsstil
– Inga unga barn
– Helst ensamhund ( ev trygg hane, lite större )
– Ej katt

Läs mer om Luna här.

Intresseanmälan finner du här


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d