Scotty – vår julhund!

Vissa rekord är inte roliga – som Scottys. Han är den hund som varit längst i adoptionsprogrammet utan att få sitt evighetshem. Det gör ont i hjärtat bara att tänka på det. Han är en så ”vanlig” hund – ingen lägger märke till honom. I generositetens månad – december – håller vi tummarna för honom! Scotty som alltid varit en lite försynt kille har under senare tid upptäckt det roliga med att få gå på promenad och blir nu överlycklig när någon närmar sig med hans sele i handen. En lite större värld öppnar sig. Han har också öppnat upp sitt hjärta för sina favoritpersoner – som hälsas med glada svansviftningar och en förväntansfull blick. Scotty är på G – och längtar efter sina egna människor som kommer att stötta honom i hans fortsatta utveckling. Visst finns Du / Ni? Kan Scotty äntligen få hundlivets bästa gåva nu i december – ett eget hem där man längtar efter att få träffa honom. Vi önskar honom verkligen detta.

Detta gäller:
– Lugn livsstil och lugnt beläget boende
– Inga unga barn
– Hundkompis en bonus

Hör av Dig! Hjälp Scotty till ett hundliv som fylls av glädje och samhörighet!

Läs mer om Scotty HÄR

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d