Årets Medlem 2021 – Carina Björling Björk!

Vi på Hundhjälpen är omgivna av många fantastiska människor men en person har under året 2021 gjort insatser långt utöver det vanliga. Carina Björling Björk har av en enig styrelse utsetts till Årets Medlem 2021. Carina ställer alltid upp när nöden är som störst och tiden en bristvara, inget är för svårt eller jobbigt. Hon är en osviklig djurvän av stora mått som aldrig viker eller sviktar när djurs väl står på spel. Vi är oerhört glada och tacksamma att du finns där för våra skyddslingar.

Fyra hedersomnämnanden!
Utan alla medlemmar och aktiva vore Hundhjälpen ingenting. Varje år finns det dock några personer som gör skillnad – och som genom sitt engagemang hjälper till att göra Hundhjälpen till det vi strävar efter – en stark och handlingskraftig förening som lyckas i vår uppgift att hjälpa djur i nöd. Vi vill i år uppmärksamma fyra personer som genom stor hjälpvilja gjort skillnad. Vi vill rikta ett särskilt tack till er.

Lars Tell
Lena Andersson
Louise Fjällström
Stina Anzén

En liten gåva kommer per post. Vi önskar er alla en underbar Jul och ett Gott Nytt År!
Styrelsen, Hundhjälpen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: