Hjälp Nicolina och hennes hundar!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448


Den fattiga lilla byn Seimeni Mici i södra Rumänien består av klungor med hus, ofta konstruerade av plåt och tätade med lera. Elektricitet / uppvärmning saknas och vatten hämtas på gårdsplanen vid en pump. ”Hemlighuset” står utomhus. Här bor Nicolina – sedan länge känd av SaveTheDogs då hon är en stordjurvän. Nicolina är extremt fattig men kämpar för sina två hundar, Axel och Toby. De är två ca 10-åriga hundar som bor utomhus i ”trädgården” utan annat skydd inför vintern än några kartonger att ligga på. Båda hundarna har åldersartros och den annalkande kylan förvärrar deras situation.
Nicolina har fått hjälp tidigare från SaveTheDogs. Båda hundarna har förra året kastrerats och hon har fått mat till dem. För detta är hon oerhört tacksam då hundarna är hennes vänner, hennes ”allt”. Nu oroar sig Nicolina för den kommande vintern då hon vet att Axel och Toby med sina krämpor far illa i kylan och i värsta fall inte överlever. Med sin magra pension har hon inte en krona över till sina älskade hundar – men det har vi!

Nicolina med vännerna Axel och Toby står högt på listan över de värst utsatta inför SaveTheDogs julkampanj. Går allt bra kommer hundarna att få sina fina kojor, varmbäddade med torr halm. Säckar med mat kommer att levereras. Utan SaveTheDogs och Hundhjälpen kan sådana här underbara projekt inte verkställas – men Nicolina och andra extremt fattiga människor och deras djur är helt beroende av vår välvilja. Hundarna är för många gamla, isolerade och fattiga människor väldigt viktiga, en levande varelse och en vän. Att hundarna ändå far illa beror på fattigdom, okunskap och den ”traditionella hundhållningen”.

Denna jul – låt oss tillsammans värma upp vintern för hundar och katter som likt Axel och Toby kämpar för att överleva – med en gåva från hjärtat.

En julklapp till Axel, Toby eller en av de 48 kedjehundarna räddar liv. En varm hundkoja fylld med halm, mat för den kallaste perioden samt där det behövs – ett humant halsband och en längre kedja. Kostnad 1000 kr.

Sätt in Ditt bidrag till Hundhjälpens bankgiro 5541-9477 alt swisha till 123 432 4448 . Märk Din betalning ”kedjehundar””. Obs – du kan även skänka del av en gåva. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv också ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d