Varje dag utan en egen människa är en dag förlorad…

Vår älskade månadshund Athos har ännu inte funnit sin evighetsmänniska. Han är en av de goaste hundarna i hägnet med stor kärlek till alla snälla människor. I hans värld är ensamhet, dvs att vara utan sin människa, oerhört tufft – och vi har ännu inte hittat just hans människa. Nu ber vi er alla om hjälp i sökandet efter Athos nya matte eller husse – den snällaste människan i världen som även har stor förståelse för hans handikapp. Tiden tickar och lyckan har ännu inte skymtat.

Detta gäller:
– Boende i marknivå med egen trädgård som är eller kan inhägnas
– Inga småbarn
– Gärna en snäll tik som sällskap men Athos bor gärna annars själv med sin människa
– Inga katter

Läs mera om Athos HÄR

Intresseanmälan finns HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d