HUNDHJÄLPEN REKOMMENDERAR!

Ta chansen att lära mer om hur du bemöter en hund som inte haft det lätt i livet – hur du genom att bemöta den på rätt sätt ger den chansen att övervinna sina rädslor och börja vägen mot ett härligt hundliv. Facebook evenemang / föreläsning av hundpsykolog Sandra Tigerlind som även kunnat ge många Hundhjälpen-hundar verktyg för att hantera livet och starta vägen mot välmående – ett arbete med grund i empati och etologi.
Vi uppmuntrar samtliga Hundhjälpens aktiva medarbetare och ägare att anmäla sig – givetvis även alla andra som också har ett intresse av att hjälpa sin hund. Deltagande kostar 299 kr – vilket tillfaller de hundar som vistas vid Black Dog Foundation, där svårt plågade hundar får en fristad. Länk till evenemanget / anmälan längst ner i inlägget.

Nu är det knappt en vecka kvar till Black Dogs föreläsning Trösta hunden? Föreläsning om ljudrädsla, separationsångest samt stressade, reaktiva hundar med hundpsykolog Sandra Tigerlind. Perfekt för er med lite rädda rescues, hundar som är rädda för nyårsraketer och för dem som har hundar som kan reagera väldigt starkt på olika saker i vardagen. Intäkterna går till att rädda fler hundar 💘

Söndag 28 november kl 18.00 på facebook:
Länk till evenemanget/anmälan


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d