Crin i våra hjärtan!


Crins bror Marcus har nyligen installerat sig i sitt svenska hem och börjat upptäcka hur härligt livet kan vara – när man har en egen människa som ser till ens behov och skämmer bort en. Att man har en plastbrorsa är även det toppen. Crin har inte haft samma tur. Han har det bra i sitt jourhem men är där en i mängden – denne grabb som likt brodern längtar SÅ efter att få egna människor som kommer att finnas där ALLTID och som har de godaste sakerna i kylskåpet och den mjukaste bädden märkt ”Crin”. Kan vi gemensamt hjälpa Crin till livets höjdare – ett eget hem före jul? Den här grabben har aldrig fått chansen att ”skina” utan har alltid fått hålla sig i bakgrunden. Det finns så mycket att ta igen. Han är en mjuk och vänlig grabb som är lite försiktig inför allt nytt i Sverige men som har ett hjärta av guld och en vilja att få höra ihop. Vi söker Dig som förstår Crin och inte har en mängd krav på honom – utan i stället ser honom som den fine individ han är och låter honom ta för sig i egen takt.

Detta gäller:
– Lugn livsstil och lugnt boende / närmiljö
– Inga unga barn
– Hundkamrat – snäll

Läs mera om Crin HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: