Visst kan vi hjälpa unga Nella!

Lilla Nella skiljdes från sin mamma alldeles för tidigt och detta har påverkat henne. Hon fick inte den inskolning i hundvärlden som är så viktig och har haft / har svårt att förstå sig på andra hundar. Hon missar helt enkelt deras signaler och blir därför väldigt förvirrad och förtvivlad. Nella avvisas gång på gång av andra hundar som tycker hon beter sig felaktigt. Hägnlivet är därför svårt för henne och hon behöver få komma till en mer gynnsam / tillrättalagd miljö där man har tid att stötta henne. Hon är en fantastisk liten individ som bara hon får landa i tillvaron har så mycket kärlek att erbjuda. I dagsläget är hon stressad av allt liv och rörelse i hägnet.

Vi söker nu med ljus och lykta dig som kan ge Nella det ”extra” hon behöver – och som har den lugna och trygga hundmentorn hemma. Nella bör få lämna hägnet snarast för att få ett lugnare liv och lite perspektiv på tillvaron som hund. Givetvis är förstavalet ett permanent hem men vi överväger även en jourplacering – som hjälp på vägen till det egna hemmet. Vem öppnar dörren för vår rara Nella? Ja – vi hinner – ta hem henne i december.

– Lugn livsstil och lugnt boende / närområde
– Inga unga barn
– Trygg stabil ”hundmentor”

Läs mera om Nella HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.

Jourhemsinfo / -anmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: