En riktig jul för vår Astra!

Jul 2012 – 2020 – på gatan
Jul 2021 – i ett kärleksfullt svenskt hem?
Kan drömmen bli sann? Kan Astra få fira jul ”hemma” detta år – i trygghet och i vetskapen att hon är välkommen och viktig? Astra är en snäll tant som utan tvekan haft ett långt, svårt liv på gatan bakom sig. Hon omhändertogs från gatan i början av året och gjorde sig snabbt populär bland personalen i hägnet. Hon har inte stora krav på livet annat än snälla människor, godsaker och en skön bädd – och givetvis trevliga promenader. Ja – vi hinner! Vi hinner hämta hem Astra till en underbar juletid. Vi saknar bara någon som välkomnar henne – som erbjuder henne ett permanent hem eller som ställer upp som jourhem och därmed hjälper henne på vägen till lyckan. Visst finns DU?

Lugnt hem – lugna människor – lugn miljö. Inga småbarn. Gärna en lugn och snäll hundkamrat – inga katter.

Läs mera om Astra HÄR

Intresseanmälan finns HÄR

Jourhemsinfo och anmälan finns HÄR


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: