En riktig jul för vår Astra!

Jul 2012 – 2020 – på gatan
Jul 2021 – i ett kärleksfullt svenskt hem?
Kan drömmen bli sann? Kan Astra få fira jul ”hemma” detta år – i trygghet och i vetskapen att hon är välkommen och viktig? Astra är en snäll tant som utan tvekan haft ett långt, svårt liv på gatan bakom sig. Hon omhändertogs från gatan i början av året och gjorde sig snabbt populär bland personalen i hägnet. Hon har inte stora krav på livet annat än snälla människor, godsaker och en skön bädd – och givetvis trevliga promenader. Ja – vi hinner! Vi hinner hämta hem Astra till en underbar juletid. Vi saknar bara någon som välkomnar henne – som erbjuder henne ett permanent hem eller som ställer upp som jourhem och därmed hjälper henne på vägen till lyckan. Visst finns DU?

Lugnt hem – lugna människor – lugn miljö. Inga småbarn. Gärna en lugn och snäll hundkamrat – inga katter.

Läs mera om Astra HÄR

Intresseanmälan finns HÄR

Jourhemsinfo och anmälan finns HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d