Tar väntan aldrig slut för vår Donnie?


Livet flyter förbi, utan att Donnie får vara delaktig. Han väntar och väntar – och väntar – bakom murarna vid Footprints of Joy. Han är trygg, hans mat serveras och alla är snälla – men ingen har tid för Donnie – och tid är viktig för en hund. Tidigare bodde han med sin bror / bäste vän Darko, som började må väldigt dåligt i hägnmiljön och fick komma som jourhund till Sverige. De båda tillbringade varje minut tillsammans så nu finns ett stort tomrum i Donnies hjärta. Nog kan väl någon av Hundhjälpens alla vänner fylla detta tomrum med glädje och närhet? Donnie har i sitt tidigare liv levt ”fri” tillsammans med Darko. Han önskar sig ett hem med lite yta, dvs i lugn miljö där husen inte är staplade på varandra. Visst – högst på önskelistan står det egna evighetshemmet, men även ett jourhem är av intresse – för att hjälpa Donnie vidare. Snälla alla – hjälp oss finna glädje för Donnie!

Läs mera om Donnie HÄR

Intresseanmälan finner Du HÄR

Jourhemsanmälan finner Du HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: