Vi finns i Kalmar! Var finns Du?

Från Rumänien till Smålandsskogarna – jisses vilken livsresa! Här är vi nu! Vi är fyra fina individer som alla söker våra evighetshem. Ingen av oss har haft ett lätt liv, men vi vet att det finns just det hemmet där vi får blomma upp och blir vårt finaste själv. Våra fodervärdar är de bästa, men inget slår en egen matte eller husse. Vi längtar alla efter någon som bara har ögon för just oss – och som vi kan ha roligt tillsammans med. Givetvis har vi olika karaktär och olika behov – men tillsammans med Hundhjälpen hittar vi varandra. Du kan väl höra av Dig så Du får veta mera? Vi önskar oss inget annat – bara världens bästa hem.

Läs mera om hundarna HÄR.

Intresseanmälan finner Du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d